hétfő, 08 március 2021

StarKids Junior / 6 - 9 évesek


STAR KIDS JUNIOR I. csoport : 6 - 9 éves korig

Kis iskolás gyermekek kedvelt csoportja a STAR KIDS JUNIOR csoport, ahol mesedalokat, Disney filmzenéket, gyermek musicaleket, valamint gyermeksztárok dalait, modern stílusú dalokat is tanulnak a pop-rock zene műfajából is. A közös produkciókat csoportosan dolgozzák ki, szóló éneklésének lehetőségével is. A produkciókat előadásokon, koncerteken be is mutatják a gyerekek a közönségnek. A foglalkozásokon nem csak zenével, hanem koreográfia tanulásával is foglalkoznak a gyerekek. Csoporton kívüli, egyéni énekoktatásra is van lehetőség, ahol a kiemelkedő tehetségű gyerekeket szaktanár fejleszti, akár tehetségkutató versenyre is felkészíti. Iskolánk növendékei rendszeresen szerepelnek a Csillag Születik és a "Az Ének Iskolája" televíziós versenyeken is. Továbbá reklámfilm forgatásokra, színházi válogatásokra is delegáljuk a nálunk tanuló gyermekeket, lehetőséget biztosítva a szereplésre.

STARKIDS JUNIOR I. csoportjaink gyermekei már megismerkedhetnek a lemezfelvételek izgalmaival is. Számos olyan 6 - 9 év közötti tanulónk van, aki kiemelkedő tehetsége miatt a csoportos oktásá mellett, már egyéni énekórákon is részt vesz. Az egyéni órákon az életkori sajátosságainak megfelelő módszerekkel képezzük gyermek énekeseink hangját, figyelembe véve annak fizikai terhelhetőségét. Az egyéni órákra való átváltást az iskola vezető, mestertanárával szükséges egyeztetni, az egyéni oktatás megkezdése előtt szintfelmérést végzünk mindig.


STARKIDS JUNIOR I. csoportjaink is havi bérletrendszerben működnek. Bérleteinket adott hónap első napjától az utolsó napjáig lehet felhasználni. a bérlet lejárta után új bérlet váltása szükséges.

Foglalkozásainkon váltócipő használata kötelező.

Jelentkezés: +3670 591 8999 telefonszámon, vagy info (kukac) enekoktatas.hu email címen lehet.

Foglalkozásaink jelenleg Budapesten a VI. és III. Kerületekben működnek pénteken és szombaton.