hétfő, 08 március 2021

Baba - Mama Ének

 


CSOPORTJAINK: BABA - MAMA énekcsoportok: 0-3 éves korig.

A foglalkozáson babák és mamák (papák) vannak jelen, gyermek dalokat és játékokat énekelnek, játszanak. A gyermekek csoportban ismerkedhetnek a zene és mozgás alap szintjével. Szüleik és gyermekeik közötti harmónia, kiegyensúlyozottság jellemzi a foglalkozások hangulatát. Foglalkozásainkat zeneóvodai pedagógus, és animátor vezeti. Sok játék, sok nevetés, jókedv és vidámság érezhető a csoportos foglalkozás ideje alatt. Kövess minket a Facebook-on is! 


Általános tájékoztató: A zenés gyermekfoglalkozásokon kis- és nagycsoportos csoportos óvodások, kisiskolások, felső tagozatos csopotok, valamint bölcsődések (és mamájuk, papájuk) vesznek részt, ahol a foglalkozások alkalmával a gyermekek zenei képességeit (ritmusérzék, zenei hallás, éneklési készség, zenei kreativitás, zenei formaérzék, zenehallgatási készség, stb.) fejlesztjük az életkori sajátosságoknak megfelelően, játékos formában, többek között a Kodály-módszer alapelveit, és a modern zeneoktatás elveit követve.

A gyermekek korára való tekintettel a szülőket vagy kísérőket kérjük, a foglalkozások ideje alatt legyenek jelen a foglalkozásokon, vagy a várakozóban.
Foglalkozásaink délelőtt és délután is zajlanak, valamint szombat délelőtti csoportjainkba is várjuk a gyerekeket.
Délelőtti órák: Hétfő: 10.00 - 10.55h, Csütörtök 10.00 - 10.55h
Délutáni órák: Hétfő: 16.00 - 16.55h, Csütörtök: 16.00 - 16.55h    Jelenleg megtelt!  Szombati órák: délelőtt 9.00 órától és 10.00 órától.


Csoportjaink minimum 10, maximum 20 fővel működnek.
Órák időtartama: 55 perc / heti egy vagy két alkalom (igény szerint)
Óráinkon a váltócipő használata a gyermek és szülő részére is kötelező!

További tájékoztatást elérhetőségeinken kérhet.
Beiratkozás: Online, és személyesen is egyeztetett időpontban.

Információ: Tel.: +3670 591 8999,   e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Iskolánk épületében kávézó, étterem, fitness terem, kozmetika, DM üzlet, valamint banki szolgáltatások működnek. Parkolási lehetőség közterületen lehetséges.