szerda, 14 április 2021

StarKids - Gyermekoktatás


STAR KIDS Gyermekcsoportok a Starworldben! Minden a gyerekekért! Zene - Móka - Kacagás - Ének - Tánc!

STAR KIDS CSOPORTOK a Starworldben. Minden gyermeket szeretettel várunk ének - zene - tánc csoportjainkba. A Starworld Énekiskola és Sztárképző fontosnak tartja a gyerekek korai zenei nevelését, a zene játékos módszerekkel való megszerettetését, a közös éneklés - mozgás lehetőségének megteremtését.

Csoportos foglalkozásaink alkalmával a gyerek szórakoztatására különböző társprogramokat is szervezünk. Arcfestés, rajzverseny, fotóversenyek, stb... A foglalkozások ideje alatt készítünk videó felvételeket, valamint profi fotósok örökítik meg az önfeledt éneklés, játék, próbák, előadások felejthetetlen pillanatait.

Nálunk nem csak a gyermekek szórakoznak jól, hanem a szülők is boldogan nézhetik gyermekeik fejlődését, részesei lehetnek egy különleges világnak. Lépjenek be a Starworld Világába, hogy színesen lássák a hétköznapokat! STARKIDS Csoportok!


Az idegen nyelvű csoportokat énekes, felső fokú nyelvvizsgával rendelkező animátoraink, oktatóink vezetik. ANGOL és SPANYOL nyelvű csoportjaink igen kedveltek az egészen picik körében is. A zenét és az idegen nyelv tanulását játékos módszerekkel, szinte észrevétlenül tanulják a gyermekek. Koruknak megfelelő gyermekdalokat, mondókákat, kommunikációs játékokat tanulhatnak, sok tánccal, mulatással, humorral.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk Budapest több pontján is. Tájékoztatást kérj a 0670 591 8999-es telefonszámon. Ügyfélszolgálatunkon készségesen segítenek mindenkinek.


CSOPORTJAINK: BABA - MAMA énekcsoportok: 0-3 éves korig.

A foglalkozáson babák és mamák (papák) vannak jelen, gyermek dalokat és játékokat énekelnek, játszanak, mondókákat tanulnak. A gyermekek csoportban ismerkedhetnek a zene és mozgás alap szintjével. Szüleik és gyermekeik közötti harmónia, kiegyensúlyozottság jellemzi a foglalkozások hangulatát. Foglalkozásainkat zeneóvodai animátoraink vezeti. Sok játék, sok nevetés, jókedv és vidámság érezhető a csoportos foglalkozás ideje alatt. Az órákon a gyerekek ritmusérzékét még baba-mama együttmozgásával fejlesztjük. Baba- Mama csoportjainkat érdemes rendszeresen látogatni, mert már ilyen pici korban megalapozhatjuk gyermekünk zene iránti szeretetét, érdeklődését. A zenés foglalkozásokat gyakran látogató gyerekek lényegesen nyitottabbak társaiknál, kifejező készségük sokrétűbben fejlődik.


STAR KIDS MINI - ZENEMANÓK csoport: 3-6 éves korig. Óvodás korú gyermekek énekes - zenés csoportja, ahol a gyermekek sok játékkal, ritmushangszerekkel megismerkedve tanulják a gyermekdalokat, mesedalokat. Dob, triangulum, csörgők, csengők, furulya, gitár, hegedű és zongora kíséretében énekelnek. Ritmuskészség és hallásfejlesztés, dalok és versek csoportos tanulása folyik a STAR KIDS MINI csoportban. A gyerekek ebben a korban már felmérik a szereplés jelentőségét, ezért koruknak megfelelő feladatokkal szereplési lehetőségeket is adunk számukra, megkezdve ezzel a szinpadbiztonságra való nevelést is. (Mikulás-műsor, Húsvéti - Party, Anyák Napja) Csoportjainkba nincs felvételi meghallgatás, csak beiratkozás. Csoportjainkat lehet alkalmi esetekben is, de rendszeres bérlet megváltásával is látogatni. 


STAR KIDS JUNIOR : 6 - 9 éves korig

Kis iskolás gyermekek kedvelt csoportja a STAR KIDS JUNIOR csoport, ahol mesedalokat, Disney filmzenéket, gyermek musicaleket, valamint gyermeksztárok dalait, modern stílusú dalokat is tanulnak a pop-rock zene műfajából is. A közös produkciókat csoportosan dolgozzák ki, szóló éneklésének lehetőségével is. A produkciókat előadásokon, koncerteken be is mutatják a gyerekek a közönségnek. A foglalkozásokon nem csak zenével, hanem koreográfia tanulásával is foglalkoznak a gyerekek. Csoporton kívüli, egyéni énekoktatásra is van lehetőség, ahol a kiemelkedő tehetségű gyerekeket szaktanár fejleszti, akár tehetségkutató versenyre is felkészíti. Iskolánk növendékei rendszeresen szerepelnek a Csillag Születik és a "Az Ének Iskolája" televíziós versenyeken is. Továbbá reklámfilm forgatásokra, színházi válogatásokra is delegáljuk a nálunk tanuló gyermekeket, lehetőséget biztosítva a szereplésre.


STAR KIDS TINI : 9 - 12 éves korig: Iskolánkban tanul a MINIMAX által bemutatott Nyuszitánc című dal énekes kislánya is, Csicsi Pimkinkin is, aki Az Ének Iskolája TV2 televíziós műsorában a legjobb negyven énekes közé jutott, valamint Sarah Rghei is, aki ebben a versenyben bekerült a II. évfolyamba, és eredményesen teljesített. Csicsi 2013-ban a GIGASZTÁR korosztályos II. helyett volt, újabb büszkeséget hozva a Starworld-nek. Azóta számos, rangos meghívást kapott fesztiválokra, kultúrális programokra is.

Csicsi is készül a koncertre. (Klikkelj, hogy láthasd az énekórát!)


STAR KIDS "sztárjaink", kis tehetségeink rendszeresen versenyeznek, szerepelnek csoportosan és egyénileg is. Az órákon, foglalkozásokon koncertekre készülnek, szóló és csoportos énekléssel, koreográfiákkal. Zenei alapokra dolgoznak, mikrofon és egyéb hangtechnikai eszközök használatával, valamint hangszeres, zenekari kísérettel is énekelnek. Gyermekfesztiválok, Karácsonyi műsorok, gyermekszínész és énekes válogatások, valamint tehetségkutató versenyek izgalmas pillanatai, felejthetetlen élményei várják a nálunk tanuló gyerekeket.Nálunk a gyerekek a hangstúdióba is ellátogatnak, felvételt készíthetnek, belekukkanthatnak a stúdiós munka fegyelmezett világába is.

A Starworld évente két hanglemezt készít tanítványaival, örök emléket nyújtva a szülőknek, családoknak, barátoknak.

Kövess minket a Facebook-on is! 


Általános tájékoztató: A zenés gyermekfoglalkozásokon kis- és nagycsoportos csoportos óvodások, kisiskolások, felső tagozatos csopotok, valamint bölcsődések (és mamájuk, papájuk) vesznek részt, ahol a foglalkozások alkalmával a gyermekek zenei képességeit (ritmusérzék, zenei hallás, éneklési készség, zenei kreativitás, zenei formaérzék, zenehallgatási készség, stb.) fejlesztjük az életkori sajátosságoknak megfelelően, játékos formában, többek között a Kodály-módszer alapelveit, és a modern zeneoktatás elveit követve.

A gyermekek korára való tekintettel a szülőket vagy kísérőket kérjük, a foglalkozások ideje alatt legyenek jelen a foglalkozásokon, vagy a várakozóban.


Csoportjaink minimum 10, maximum 20 fővel működnek.
Órák időtartama: 50 - 80 perc / heti egy vagy két alkalom (igény szerint)
Óráinkon a váltócipő használata a gyermek és szülő részére is kötelező!

Iskolánknak nincs külön parkolója, ezért a parkolás közterületen történik. Épületünk mellett található szórakoztató egységek: Starbucks Coffee, Török Étterem, Ázsiai Étterem, Spar Áruház, Magdaléna Étterem, valamint K&H Bank, Kondi Terem, Masszázs Barlang. Amennyiben a gyermeke zeneórájának idejét hasznosan szeretné eltölteni, válassza ezeket a helyek erre a célra. 

További tájékoztatást elérhetőségeinken kérhet.
Beiratkozás: Online, és személyesen is egyeztetett időpontban.