hétfő, 08 március 2021

Gitároktatás

Új tanszak a Starworldben! Mivel manapság nem csak az éneklés lett nagyon felkapott, és kedvelt célkitűzés, hivatás, vagy hobby, hanem nagyon sokat szeretnének megtanulni gitározni. Hangszeren játszani, tanulni sosem késő. Van akinek konkrét célja van vele, van aki hobbyként kezdi, majd egyszercsak hivatásává válik a gitározás, és van, aki csupán kíváncsiságból veszi ezt a csodálatos hangszert a kezébe. Mindegy, hogy mi a célod, egy biztos, hogy a zene mindig kellemes kikapcsolódást fog adni számodra. 

GITÁROKTATÁS a Starworldben: Oktatásunk két fő célcsoportra oszlik. Egyéni gitároktatásra és csoportos gitároktatásra. Ezen felül természetesen gyermek és felnőtt gitároktatásra. Mindkét változat, kortól függetlenül szabadon választható.

Egyéni gitáróráinkon a tanuló és gitártanár együtt dolgoznak. Az órák intenzív foglalkozások, az egyéni tudásszint felmérése után, egyénre szabott tanmenet alapján épül fel az oktatás. Rugalmas, élvezetes, baráti hangulatú óráinkon mindenki jól érzi magát. Tanáraink kiváló muzsikusok is egyben, akiket akár a hazai zenei életben is gyakran láthatunk, jelenleg is aktívan koncerteznek.  


Gitároktatás Gyerekeknek: a zene és hangszerjáték tanulása sem korhoz kötött, bármikor elkezdhető és fejleszthető. A Starworldben a gyerekek már 6 éves kortól látogathatják gitáróráinkat. Az órákon a számukra megfelelő méretű, gyermek gitárokon tanulnak, életkori sajátosságaiknak megfelelő módszerekkel.  

Gitároktatás felnőtteknek: Mindig hangsúlyozzuk, hogy elmélyülni, valami újnak a megtanulásában, a legszebb és legkalandosabb dolog. A napi, fárasztó és monoton munka után felnőtt tanulóink nagyon szívesen jönnek akár kikapcsolódásként is a gitárórákra. Az órai követelmény és célkitűzés egyénhez igazított.

A gyorsabb fejlődés érdekében érdemes az egyéni oktatást választani, ám aki inkább hobbyként tekinti ezt, és szívesen tanul társaságban is, azok számára ajánljuk a csoportos gitárórákat.  Az órák látogatásához saját hangszerre van szükség, melyet a tanulók minden alkalommal hoznak magukkal.

A Starworld gyakran szervez énekes és gitáros tanulói részére klub koncerteket is, ahol mindenki színpadra állhat az épp aktuális produkciójával. Iskolánk fontosnak tartja a színpadbiztonságra való nevelést, ezért a koncerteken való részvétel minden tanulónk számára ajánlott.A koncertek alkalmával nagyon sok gitár-ének közös produkció születik, ami néha kiegészül zongorakísérettel és  cajonnal  (ütős hangszerrel) is. Az ilyen közös produkciókat tanítványaink és a közönség is nagyon nagy szeretettel, csodálattal, és lelkesedéssel fogadja. Az együtt-zenélés során újabb élményekre, tapasztalatokra tehettek szert, és máris belecsöppentünk egy kis zenekar munkájába is, ahol megtanulhattok egymásra is  figyelni. 


Látod, milyen sok élmény várhat Rád a Starworldben? Jó csapat, pozitív hangulat, segítőkész, profi csapat, és sok koncert, egyéb programokkal. Ne hagyd ki életed nagy lehetőségeit, ne habozz tovább, mi lenne ha.... és mi lett volna, ha.... Hívj minket, mert mi mindenki álmát valóra válthatjuk.