szerda, 14 április 2021

Online Énekoktatás / Skype / Whatsapp

Zenetábor - Nyári Táboraink

 

 

STARWORLD STAGE TÁBOR A BALATONNÁL 2018.

Bentlakásos nyári tábort szervezünk a Balatonnál. A táborba várunk mindenkit, aki szereti a zenét, éneklést, sportot, kirándulást, és a Balatont. A tábor ideje színes és kalandos programokkal várunk titeket. Korcsoportokra bontva, az életkori sajátosságoknak, igényeknek megfelelő programokat állítottunk össze számotokra.

Gyermek-programok a 8 – 14 éves korcsoportok számára: ének –zene – tánc, kirándulás, lovarda látogatás, kalandpark látogatás, erdei kirándulás, hajótúra, strandolás, és sportjátékok, vetélkedők, bográcsolás.

Tini korosztály 14 – 18 éves korig: ének –zene – tánc, kirándulás, lovarda látogatás, kalandpark látogatás, erdei kirándulás, hajótúra, strandolás, sportjátékok, vetélkedők, bográcsolás.

Felnőttek részére: ének – zene – tánc, igény szerint relaxációs tréningek, önfejlesztő kurzus, hajótúra, bor-kostolás, kirándulás, szellemi vetélkedők, sportjátékok, bográcsolás. Egyéni igények alapján további programok vehetők igénybe, fakultatív jelleggel, pl. egyéni énekóra, hangképzés, jóga, masszázs, stb.

A tábor ideje alatt Arnóczky Noémi Professzional Master Voice Trainer tart foglalkozást több alkalommal is. Akik az énekléssel és zenével szeretnének több időt foglalkozni a tábor ideje alatt, lehetőségük nyílik erre a Starworld Énekiskola tanáraival, animátoraival kidolgozni egyéni produkciókat, fejleszteni képességeiket

AUGUSZTUS 17-én (pénteken) STARWORLD STAGE EST táborzáró előadás a Balaton parton, szervezett programként. A tábor ideje alatt előkészített produkciókkal lépnek színpadra a tábor résztvevői, énekeseink.

 

Tábor ideje: 2018. augusztus 13 – 18. Helyszín: szervezés alatt, Siófok és környéke / Ezüst Part / Arany Part vagy Balatonfüred és környéke.

Jelentkezési határidő: 2018. június 30. Részvételi díj: 94.900 Ft - tól

Tábor első részletének befizetése: 50.000,- Ft / Fő / június 30-ig

Tábor második részletének befizetése: 44.900,- Ft / Fő / július 20-ig

INFORMÁCIÓ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. TEL.: +3670 591 8999.

Starkids Exclusive Programok

Exclusive gyermekprogramjaink:

- Születésnapi party gyermekeknek

- Mikulás-party

- Farsangi mulatság

- Haloween - Party

- Gyermeknapi Programok

 

Feltöltés alatt.....

 

Iskolai Szabályzat

TANÓRÁK (egyéni és csoportos órák): Iskolánk tanórái 50 percesek. Minden órában, óra 00-kor (pl. 14.00 -kor) kezdődnek, és adott óra 50-kor (pl. : 14.50 - kor) végződnek.
Amennyiben a tanuló / növendék az általa, órarendszerűen foglalt időpontban nem jelenik meg az órán, annak költsége a tanulót terheli, ennek okán tandíjat nem áll módunkban visszafizetni.
A tanuló önmaga által vállalt felelőssége a magánóra látogatása. Az előrelátható hiányzás, óráról való távolmaradás okán a tandíjat nem áll módunkban visszafizetni, az órán való részvételről a növendék önmaga határoz, melynek felelőssége nem hárítható az iskolára.

Amennyiben a tanuló a tanórán bármely okból nem tud megjelenni, azt tanára felé minimum 48 órán belül köteles jelezni, a tanára telefonszámán, illetve az iskola bármely elérhetőségén. Amennyiben a tanuló rendszeresen távol marad a számára fenntartott tanórákról, úgy iskolánk vezetősége a számára fenntartott időpontot törölheti, a befizetett tandíjat az iskola nem köteles visszafizetni.

TANDÍJAK / RÉSZVÉTELI DÍJAK: A tandíjak, részvételi díjak befizetési időszaka és határideje minden hónap 25. és 5.napja között történik, előre befizetéssel. (Vagyis: például a szeptember havi tandíjadat augusztus 25. és szeptember 5. között szükséges befizetned iskolánk irodájában.) A befizetési időszakban, a tanórákról való távolmaradás nem mentesít a havi tandíj befizetésének kötelezettsége alól. 

Amennyiben a növendék adott hónap 10. napjáig, de legkésőbb a hónap első tanóráját követően 3 naptári napon belül nem fizeti be havi tandíját, úgy az iskola vezetése új növendéket vehet fel a helyére, az adott növendék eddig fenntartott órájának időpontját kiadva az új növendék számára. Az eddig foglalt órák időpontját az adott tanuló köteles megtéríteni az iskola javára, az iskola hivatalos követeléssel élhet.


A karácsonyi szünet idejére eső tanórákat iskolánk megtartott óráknak tekinti, hiszen az év során a havi naptárfordulók miatt vannak hónapok, ahol az énekes havi 4 óra / hónap helyett 5 tanórán vesz részt.
Karácsonyi szünet: december 22 - tól, január 2-ig tart. Iskolánk nyári szünetet, illetve őszi szünetet nem tart. Az egyéb ünnepnapokon, munkaszüneti napokon iskolánkban nincs tanítás. (Pl. Karácsony, Szilveszter, Húsvét, Nemzeti Ünnepek...) A karácsonyi szünet, és a tavaszi szünet az állami iskolák tanítási rendjének megfelelően van érvényben iskolánkban is. Ezidő alatt énekiskolánk is tanítási szünetet tart.


Fontos!
A tandíj az adott hónap első órájától az adott hónap utolsó órájának időszakára vonatkozik. Amennyiben a növendék a következő hónapban nem kíván részt venni az iskola oktatásában, úgy az épp folyó hónap 10. napjáig köteles az iskola felé jelezni. Ebben az esetben a következő hónapra tandíj - kötelezettsége nincs.
Ha az énekes elmulasztja tájékoztatni az iskolát a továbbiakra vonatkozó kimaradásáról, úgy a következő hónap teljes havi tandíját köteles megfizetni az iskola részére, melyet a tandíjfizetésre vonatkozó szabályok alapján teheti meg.


Elmaradt órák pótlása: Az elmaradt órákat iskolánk kizárólag abban az esetben köteles pótolni, amennyiben az óra a Starworld tanári jelenlétének hiánya következtében maradt el. Betegség, és egyéb okból kifolyólag elmaradt órák megtartása kizárólag más énekes növendékkel történő óracsere esetében lehetséges a fentiekben foglaltak alapján. Az óracsere egyeztetéséről az adott énekes gondoskodik, melyről szaktanárát értesíteni köteles. A tanár egyéni órabeosztása nem változtatható, órarendjén kívül más időpontban a tanár nem áll a növendékek rendelkezésére.

Órarenden kívüli pótlólagos óra pótdíja a (tandíj felett) 2.500,- Ft / alkalom, melyet az énekes a pót-óra megkezdése előtt köteles befizetni. A pót-óra kizárólag az adott hónapban vehető igénybe! A pót-óra egyeztetett időpontja másik időpontra nem tehető át. Amennyiben a pót-órán a növendék nem jelenik meg, annak pótdíját akkor is köteles megfizetni. Pót-órát az adott hónapban maximum kétszer lehet igénybe venni, hiszen más, órarend szerinti órákat módosítani ezért nem lehet. Amennyiben az énekes a tanórájának napján mondja le magánóráját, úgy iskolánk nem köteles pótlólagos időpontot biztosítani.


Óra: A tanórára a növendék köteles felkészülni, a szükséges eszközöket, zenei kottákat, zenei anyagokat magával hozni. Az órán használt zenei segédanyagokat (zenei alap, zenei felvételek pendiven MP3 formátumban, (IPad, Tablet, okos telefon), kották, szövegek, stb...) a növendék önállóan, önmaga szerzi be, ezt a feladatot az iskola csak kivételes esetekben látja el, azonban segítséget nyújt az énekes számára .  A tanórákon hozzátartozó, szülő, kísérő nem tartózkodhat.

Órai felszerelések: Órára minden énekes Pendrive-re, IPad-re, Tablet - re Okos Telefonra helyezett MP3 zenei alappal, minden dalhoz 2 darab kinyomtatott szöveggel, valamint a tanulandó dalok eredeti zenei felvételével érkezik. Leckefüzet, hangjegyfüzet, ceruza, toll, radír. Eszközeiddel Blutooth tudsz csatlakozni az iskola hangtechnikai rendszeréhez. 


ÉNEKÓRA ELŐTT (aznap sem) NEM ILLIK HAGYMÁT, FOKHAGYMÁT, KOLBÁSZT, és egyéb hagymát tartalmazó ételt fogyasztani. Az órákra ápoltan, énekeshez, leendő előadóhoz méltón illik érkezni! A növendék az órán, sem az iskola épületében alkoholt nem fogyaszthat, nem dohányozhat. A tantermekbe ételt és italt bevinni szigorúan tilos.
A növendék, illetve kiskorú esetében, a törvényes képviselője, a szülő tudomásul veszi, hogy a növendék által az iskola számára (technikai eszközök, berendezés) okozott kárért felelős, annak anyagi vonzatát köteles a kár értékének mértékében megtéríteni.


Helyettesítés: Amennyiben az óraadó tanár bármely okból távol marad az iskolai óráktól, úgy az iskola megfelelő helyettesítésről gondoskodik az adott időpontokban, mely teljes órának tekintendő, a növendék tanórája nem marad el.

Koncertek: Iskolánk fontosnak tartja, hogy a növendékek ne csak az órákon, hanem a szereplések, koncertek alkalmával is színpadi rutint szerezhessenek.  A Starworld Singing School évente több növendék-koncertet szervez, valamint növendékeivel, énekeseivel versenyeken vesz részt, illetve koncert-meghívásoknak is eleget tesz.
A növendék-koncerteken az iskola tanulói vesznek részt, számot adva az elmúlt időszak alatt tanultakról. Koncertjeink nyilvános rendezvények. A koncertre való felkészülés mindenki számára kötelező, és felelősségteljes munka.
A koncert napja, időpontja, tanítási időnek felel meg, mely a növendék tanórájának tudható be. Tehát, ha az adott növendék tanórája ugyanarra a napra esik, mint amikor a koncert van, az óra megtartottnak tekintendő. Amennyiben a koncert hétvégi (szombat vagy vasárnap), illetve munkaszüneti napra esik, úgy a következő heti tanóra tekintendő a koncert idejében megtartott tanórának. A hétvégi koncert-nap alkalmával a következő héten tanárainkat egy szabadnap illeti meg.
Iskolánk növendék-koncertjein a megjelenés, valamint a részvétel ajánlott! A koncertek VIP helyszínén, az öltözőben, a stáb-buszban kizárólag a Starworld Music School tanulói és szakemberei tartózkodhatnak. A fentiekben megnevezett helyeken alkohol, drog fogyasztása, valamint a dohányzás szigorúan tilos.
A növendék-koncerteken az iskola tanulói lépnek fel, számot adva az addig tanultakról. Koncertjeinket 2 havonta rendezzük meg, melyek nyilvános előadások.


Szülői konzultáció: A diák, illetve énekes órájának idejében történik, az énekes hozzájárulásával.
Telefonos információ szülők részére: kedd - csütörtök 14.00 - 18.00 óráig a +3670 591 8999-es telefonszámon.