hétfő, 08 március 2021

Felnőtt csoportjaink

Felnőtt Énekes Csoportjaink foglalkozásaira várjuk azokat a lelkes énekelni szerető, vágyó, fiatalokat, középkorúakat, és akár idősödő hölgyeket, urakat, lányokat, fiúkat, akik hobby-juknak szeretnének hódolni. Iskolánkat sokan keresték meg azzal az igénnyel, hogy szívesen járnának olyan énekcsoportba, ahol a jó hangulat és társaság mellett kellemes kikapcsolódást nyújthatna az éneklés.

 NOSZTALGIA - EVERGREEN Csoport: Nem csak a 20 éveseké a világ!
40 - 50 - 60+-os belevaló hölgyek és vagány urak! Elmúltál 50,60,70 is? Nem az imakönyvre és az orvosi receptekre van szükséged! A zenének, a dalnak nem számít hány éves vagy! A zene mindenki lelkét, ráncait kisimítja. A zene fiatalon és egészségesen tartja tudatodat. Miért öregednél meg? Miért hiszed, hogy az élet 50 után véget ér?
Lépj előre, lépj magadért, lépj a boldogságodért. Énekelj velünk, énekelj NOSZTALGIA - EVERGREEN csoportunkban! Idézzük fel az elmúlt 20-30 év slágereit, sanzonokat, élvezzük a párizsi kávézók zenei hangulatát, s ha kedvetek támad, hát kalandozzunk vissza Woodstockba, a hippy korszak idejébe, vagy Donna Summerrel, Dalidával, Gloria Gaynorral, az ABBA-val, a disco felé is haladhatunk. Idézzük fel Frank Sinátrát és a swinget, vagy a 70 - 80 -as évek slágereit, vagy a rock&roll világát és a beat korszakot is veletek! Zene, kicsi tánc, szórakozás, és kiváló társaság! Közös élmények veletek, velünk. Egy pipa a Bakancslistán! Nálunk újra 20 évesnek érezheted magad!

Mire észre veszed, már egy fellépésen találhatod magad, hiszen a Starworld minden énekesének, csoportjainak fellépési lehetőséget ad. Két havonta koncerteket szervezünk nektek, ahol minden barátotok jelenlehet, és  örülhet sikereteknek.

Jelentkezz, és ne törődj azzal, mit mondanak mások!

Info: +3670 591 8999. info (kukac) enekoktatas.hu Web: www.enekoktatas.hu


MIÉRT ÉRDEMES KIPRÓBÁLNOD?

A csoportos órákon nem csak kizárólag nosztalgia és evergreen dalok szerepelnek a palettán. Minden, ami tetszik nektek, amit ti választotok, amit ti szeretnétek énekelni. Swing, operett, rock, blues, rock & roll, sanzon, Elvis és a többiek. A lényeg, hogy a buli jó legyen.

Miért csináld? Magadért, a boldogságodért, a társaságért, a kellemes percekért, .... és a zenéért! Mutasd meg az unokádnak, a szomszédnak, hogy még mindig megdobban a Te szíved is  a zenére, és ugyanúgy vágysz a sikerre, mint régen. Eljött a Te időd! Ejtsük ámulatba az új generációt!  Mozdulj ki otthonról, hozd magaddal a jó kedvedet és hangodat! A Starworld mindenki előtt nyitva áll. Egyedül bátortalan vagy bekopogni hozzánk? Semmi baj, hozd magaddal barátaidat is.

Válasszunk közösen dalokat! Töltsük együtt az időt!

 Énekcsoportunkba nincs felvétel, nincs kötelező énekesi előélet, amatőr, énekelni szerető, vidám emberek járnak hozzánk. Budapesten várunk Téged is. Talán itt az ideje, hogy valóra váltsuk egy rég elfeledett álmodat. Már mindenki kirepült a családi fészekből, igazán már minden kötelességed el is fogyott. Találj magadnak egy új hobby-t, szórakozást, új barátokat, új életérzéseket. Mi megadhatjuk számodra azt, amiről régen lemondtál, és csak titkon álmodoztál róla. Szabadság, érzelmek, társaság, új célok, ... ZENE, DAL, ÉNEKLÉS!

A csoportos foglalkozásokon kívül egyéb programokat is szervezünk a Starworld énekeseinek. Bogrács-party, karaoke-est, dal-szeansz. Stb....

Csatlakozz hozzánk, hogy boldogságunkban te is osztozhass velünk!


 Valóban nem csak 20 éveseké a világ! De, a 20 évesek is elcsodálkozhatnak még azon, hogy az ember igen is lehet örökké fiatal. Miért ne lephetnéd meg szeretteidet Te is egy csodálatos ajándékkal az év, és a család legkedvesebb eseményeinek alkalmával? Miért ne énekelhetnél nekik egy dalt, vagy akár többet is? Miért ne örökíthetnéd meg a szívednek legkedvesebb dalokat? Felesleges a sok "Miért".... ! Csatlakozz hozzánk, és ebben is részed lehet.

A Starworld énekes csoportjai és egyéni énekesei évente egy alkalommal lemezt készítenek, melyet lemezbemutató koncert is követ. Családias koncertek keretében be is mutatjuk a felvett dalokat élőben is. Mi megadjuk a módját, úgy, ahogyan illik.