hétfő, 08 március 2021

Ének-kurzusaink / WorkshopA Starworld vezető Mestere kidolgoztakorszakalkotó módszereit, melyek hatékonyságát énekeseink gyors fejlődésén mértük le. Arnóczky Noémi Professional Voice Trainer az énekoktatás modern gyakorlatait saját maga által összeállított oktató CD-n és DVD-n adta ki, melyek kiváló segédanyagként szolgálnak az alapszinttől egészen a profi énekesek tudásszintjéig. Skálagyakorlatok, légzéstechnikai training.a helyes hangindítás, hangtartás, vibrátó, valamint a kevert hangok képzése, és a különböző regiszterek közötti átmenetek hajlékony kidolgozása a téma átfogó tananyagában.  A Professional Voice Training óráinkon az énekesek sokkal gyorsabban fejlesztik a hangjukat. Az órákon elsajátíthatják azt a technikát, mellyel képessé válnak a saját hangi határaik átlépésére is.

Országosan meghírdetett kurzusaink nagy érdeklődésnek örvendenek. Az ország városaiban teltházas képzéseket, előadásokat ad Arnóczky Noémi Professional Voice Trainer, A Hangképzés Nagymestere. Az interaktív szemináriumon "Real Time" próbálhatod ki magad, a bemutatott gyakorlatokat, valamint kérdéseidre is választ kaphatsz. Kurzusainkra jegyelővétel is van, illetve előzetes bejelentkezéssel, regisztrációval biztosíthatod helyedet.


 WORKSHOP A STARWORLDBEN!

Ismételten nagy szeretettel várunk minden érdeklődő énekest, leendő kezdő énekest, haladókat Arnóczky Noémi Professional Voice Trainer Énekkurzusára. A Kurzus Budapesten a Starworldben lesz, 2017. december 2-án. Várhatóan egy egész napos program keretében lehetsz részese ennek a Workshopnak, ami délelőtt 10.00 - 14.00 óráig tréning az Éneklés Nagymesterével, majd Gálakoncert a Starworld egykori és jelenlegi énekeseivel. Információ: info(kukac)enekoktatas.hu Információ: hamarosan itt olvasható.


Kinek javasoljuk WORKSHOP-jainkat? WORKSHOP TEMATIKA:  A kurzus javasolt kezdő-, haladó énekeseknek egyaránt, sőt olyan énekelni vágyóknak is kortól függetlenül, akik még nem tanultak magántanárnál, csupán álmodoztak arról, hogy egyszer megtanulnak énekelni. Itt a kiváló lehetőség. Arnóczky Noémi a Professional Voice Training módszereivel hatékony gyakorlatsorozatokat mutat be a kurzus során, amiket az énekesek a helyszínen is kipróbálhatnak, elsajátíthatnak.

Arnóczky Noémi Vocal Coach saját tapasztalatira építve állította össze a leghatékonyabb skálagyakorlatokat, amiket több, mint 600 énekesen tesztelt már. Gyakorlatai általános hangképzési problémákra és egyéni fejlesztésre alkalmasak. Következő kurzusán az alábbi témákkal foglalkoznak az énekesek:

1. Helyes hangindítás, hangtartás, légzés,

2.Tökéletes rezonancia. Ismerd meg tested rezonáns tereit.

3. Fedezd fel saját regisztereidet! Regiszterek közötti átmenetek technikája.

Kurzus kezdete:  10.00 - 14.00 óráig tart kurzusunk. Jelentkezni a +3670 591 8999-es telefonszámon lehet, vagy emailben az info(kukac)enekoktatas.hu címen. Részvételi díj: 19.900,- FT / Fő.


FELKÉSZÍTŐ KURZUSAINK minden énekes számára igény szerinti, egyedi oktatási csomagokkal, kurzusokkal.  (THE VOICE - Megasztár - X-Faktor - Az Ének Iskolája - Csillag Születik - Sztárpalánta - Tehetségkutató versenyek - Lemezfelvételek) A STARWORLD versenyek előtti felkészítő kurzusainak segítségével teszi lehetővé, hogy a versenyzők a lehető legjobb formájukat mutathassák a tehetségkutató versenyeken, mind zenei teljesítményüket, de színpadi megjelenésüket illetően is. Ennek érdekében az elődöntő előtt, valamint az országos döntő előtt is, felkészítő kurzusokat szervezünk a versenyzők részére. A kurzusokra folyamatosan lehet jelentkezni iskolánk elérhetőségein, telefonon, vagy e-mailben is.
Minden évben folyamatosan tartunk ének-kurzusokat, felkészítő kurzusokat. A kurzus ideje alatt a énekesek és versenyzők professzionálisan, szakemberek segítségével tökéletesíthetik produkcióikat, nagyobb esélyt teremtve maguknak a döntőkbe való továbbjutásra. Ez idő alatt (igény szerint) hangképzésen, magánének órán, stílusgyakorlaton, vokál-órán, színpadi mozgás órán, valamint koreográfia órán vesznek részt.


A versenyzőket a felkészítés alatt nem szeretnénk megváltoztatni, egyéniségüket megzavarni, kizárólag a pozitív adottságaikra alapozva szakmai segítségnyújtás és képzés a célunk, melyet versenyzőink magabiztosan alkalmazhatnak a megmérettetés során. Sztárképző kurzusaink is igénybe vehetők.


Basic 1.  Órabeosztás: 4 x 50 perc egyéni foglalkozás

Basic 2. Órabeosztas: 4 x 50 perc egyéni foglalkozás, és 2 x 50 perc produkciós óra, vokalistákkal.
A kurzus időtartama négy alkalom, amely egyéni egyeztetés alapján történik.


Arnóczky Noémi - Professional Voice Trainer újabb oktató anyagot állított össze és adott ki, melyet a kezdő - haladó - profi énekesek is hasznosíthatnak egyaránt. A Professional Voice Training I - II - III. kötetből áll, mely átfogóan, részletesen foglalkozik a helyes légzéstechnikával, a helyes és ideális hangadás, hangindítás, hangképzés témáját boncolgatja, a tökéletes rezonancia fogalmát taglalja, valamint a regiszterek közötti átmenetek tökéletesítésével foglalkozik.

Arnóczky Noémi Mester élő kurzusain vehetsz részt, ha jelentkezel az országosan meghirdetett Professional Voice Training-ekre, mely ajánlott kezdő-, haladó-, profi énekesek számára, valamint általános iskolai énektanárok, és szaktanárok részére is.


Jelentkezés módja: E-mail: info(kukac)enekoktatas.hu, Telefon: +3670 591 8999.  A kurzus díját a STARWORLD Énekiskola által küldött csekken, vagy a foglalkozás helyszínén, az órákat megelőzően kell egy összegben befizetni. INFORMÁCIÓT a fentiekben megadott telefonszámon és e-mailben kérhetnek.